Şehidin babaocağına ateş düştü

Şehidin babaocağına ateş düştü

YAŞAM Haberleri

Batman'da şehit olan polis memuru Nedim Erbay'ın Manisa'nın Kula ilçesine bağlı Saraylar Mahallesi'ndeki babaocağına ateş düştü

Batman'da teröristlerin yola döşedikleri El Yapımı Bombanın infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis memuru Nedim Erbay'ın Manisa'nın Kula ilçesine bağlı Saraylar Mahallesi'ndeki babaocağına ateş düştü.
 
Batman-Kozluk karayolu Samanyolu köyü mevkiinde teröristler tarafından menfeze yerleştirilen bombanın zırhlı aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit olan Batman Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Nedim Erbay'ın Manisa'nın Kula ilçesine bağlı Saraylar Mahallesi'ndeki babaocağına ateş düştü. 1968 doğumlu ve 2 kız çocuğu bulunan Şehit Polis Nedim Erbay'ın, şehadet haberini alan baba Halil İbrahim Erbay'ın fenalaştığı ve olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...