HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İstanbul'da feci kaza! Metro istasyonuna daldı, ölü ve yaralılar var

Kaynak: İHA
İstanbul'da feci kaza! Metro istasyonuna daldı, ölü ve yaralılar var
İstanbul, Kaza, Kartal, Kartal Kaza, Trafik Kazası, Haber, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kartal'da aracın kontrolünü kaybeden sürücü, metro istasyonu girişi önünde bekleyen vatandaşların arasına daldı. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay, E-5 Yanyol Kartal Hastane-Adliye metro istasyonu girişinde meydana geldi. Kadın bir sürücünün kullandığı 34 AY 7456 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak metro istasyonu girişinde bekleyen vatandaşların arasına daldı. Kazada Firdevs Isıgran isimli kadın hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, metronun duvarı ile araç arasında sıkışan Firdevs Isırgan'ın cesedini çıkardı. 
Olay yerine gelen Isırgan'ın yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Polis tarafından gözaltına alınan otomobil sürücüsü Merve K., sağlık kontrolünün ardından, polis merkezine götürüldü. 
Olayı gören bir vatandaş, "Araç inanılmaz bir hızla geldi. Orta refüjdeki kaldırıma vurarak havalandı. Burada bekleyen insanların üzerine düştü" diye konuştu. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...