İzmir'de 37 kaçak yakalandı

/ Kaynak: DHA
İzmir'de 37 kaçak yakalandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmir'de, yasa dışı yollarla Yunan adalarına gitme amacındaki 37 kaçak ile kendilerine yardımcı olan U.K. ve K.E. polis tarafından yakalandı.

İzmir Emniyeti Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir grup kaçağın yasa dışı yollarla Yunan adalarına gitme hazırlığında olduğu ihbarı aldı. Kaçakların içinde bulunduğu kapalı kasa minibüs, İzmir- Aydın Otoyolu'nun Işıkkent gişelerinde durduruldu. Minibüsteki 3 Irak, 1 Mısır, 2 Güney Afrika, 1 Kamerun, 1 Mali, 1 Fildişi Sahilleri, 1 Uganda, 3 Gana, 3 Kenya, 13 Kongo, 3 Nijerya, 2 Pakistan ve 3 Sudan uyruklu olmak üzere toplam 37 yabancı uyruklu kaçak ile bu kişilerin kaçışlarını organize ettiği ileri sürülen U.K. ve K.E. yakalandı. Ayrıca, minibüste 36 can yeleği ve 2 şambrel can simidi ele geçirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen U.K. ile K.E. tutuklanırken, kaçakların sınır dışı edilmeleri için işlemlere başlandı.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...