Şehidin cenazesi Aksaray'a getirildi

/ Kaynak: İHA
Şehidin cenazesi Aksaray'a getirildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bir ay önce Cizre'deki çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğüm GATA'da şehit düşen özel harekat polisi Yunus Emre Akbaş'ın cenazesi Aksaray'a getirildi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında ağır yaralanan 22 yaşındaki özel harekat polisi Yunus Emre Akbaş, Ankara'da tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde şehit düştü. Şehidin cenazesi özel bir araçla polis ekipleri eşliğinde memleketi Aksaray'a getirildi. Aksaray'da Somuncu Baba Külliyesi içerisinde bulunan morga kaldırılan şehidin cenazesi, yarın emniyette düzenlenecek törenin ardından Cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Aksaray Şehitliği'ne defnedilecek. Şehidin gelişinde anne ve babası güçlükle ayakta dururken, cenazenin morga konulmasının ardından baba Mustafa ve annesi Hatice Akbaş valinin makam aracı ile evlerine götürüldü. 
Şehidin cenazesi Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, diğer protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...