Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Şehidin cenazesi Aksaray'a getirildi

Şehidin cenazesi Aksaray'a getirildi
Başlık ResmiSehidin cenazesi Aksaray'a getirildi

Bir ay önce Cizre'deki çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğüm GATA'da şehit düşen özel harekat polisi Yunus Emre Akbaş'ın cenazesi Aksaray'a getirildi.

Kaydet
|
Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında ağır yaralanan 22 yaşındaki özel harekat polisi Yunus Emre Akbaş, Ankara'da tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde şehit düştü. Şehidin cenazesi özel bir araçla polis ekipleri eşliğinde memleketi Aksaray'a getirildi. Aksaray'da Somuncu Baba Külliyesi içerisinde bulunan morga kaldırılan şehidin cenazesi, yarın emniyette düzenlenecek törenin ardından Cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Aksaray Şehitliği'ne defnedilecek. Şehidin gelişinde anne ve babası güçlükle ayakta dururken, cenazenin morga konulmasının ardından baba Mustafa ve annesi Hatice Akbaş valinin makam aracı ile evlerine götürüldü.
Şehidin cenazesi Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, diğer protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.