Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak'ta çatışma çıktı

Şırnak'ta çatışma çıktı

YAŞAM Haberleri

Şırnak'ta teröristler, açtıkları hendekleri kapatmaya giden polise uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Polisin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

Edinilen bilgilere göre, İdil ilçesinde polis, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'lıların açtığı hendekleri kapatmak amacıyla operasyon düzenledi. İş makinaları ve zırhlı araçlarla bir sokağa giren polise teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Mahalledeki okullarda bulunan öğrenciler ile vatandaşlar büyük panik yaşadı. Bir süre devam eden çatışmanın ardından veliler okullara giderek, çocuklarını alıp evlerine kapandı. Polisin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Bir süre devam eden çatışmanın ardından teröristler ara sokaklara kaçtı. Polis, esnafın iş yerlerini kapattığı, vatandaşların ise evlerine çekildiği ilçede teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlattı. İlçede operasyon sürerken, yer yer silah sesleri geliyor.
(Ajanslar)
Şırnak'ta çatışma çıktı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...