Şanlıurfa'da kanlı hesaplaşma, 4 yaralı

/ Kaynak: İHA
Şanlıurfa'da kanlı hesaplaşma, 4 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa'da daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen taraflar arasında yaşanan alacak verecek kavgasında silahlar konuştu.

Uzun namlulu silahların da kullanıldığı kavgada 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen taraflar, Şanlırfa-Gaziantep yolu Evren Sanayi Sitesi yanında bulunan bir petrol istasyonunda buluştu. Alacak verecek konusunda anlaşan taraflar tam ayrılmak üzereyken yeniden tartışma meydana geldi. Kısa sürede büyüyen tartışmada silahlar çekilince çatışma yaşandı. Olayda petrol istasyonunun sahipleri olduğu öğrenilen Ali V. ve Hasan Sahabettin V. ile karşı gruptan Hasan K. ve İsmail K. yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla ve özel araçlarla Balıklıgöl Devlet Hastanesi ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Ali V.'nin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Kavgayı duyan tarafların yakınları hastanelere akın etti. Yaşanan kavga sonrası bölgeye çok sayıda özel harekat polisi ve zırhlı araç sevk edildi. Olay yerinde inceleme yapan polisler, kavga sonrası kaçarak dağlık alanda izlerini kaybettirmeye çalışan şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Dağlık alana kaçan zanlıları arayan polisler, ağaçların arasında gizlenen bir kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Şahısları arayan polis ekipleri, olayla ilgili toplam 10 kişiyi gözaltına alırken, olayda kullanıldığı tahmin edilen 5 uzun namlulu silah ele geçirildi. Kavga nedeniyle bir araç ve petrol istasyonuna da mermiler isabet etti. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...