Minibüs ile öğrenci servisi çarpıştı: 30 yaralı

/ Kaynak: AA
Minibüs ile öğrenci servisi çarpıştı: 30 yaralı

YAŞAM Haberleri  / AA

Mersin'in Tarsus ilçesinde yolcu minibüsü ile öğrencileri taşıyan otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6's ağır 30 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, D-400 Karayolundan seyir halinde olan Ş.A. yönetimindeki 33 AYR 95 plakalı yolcu minibüsüne yine aynı istikamette seyir halinde olan S.Y. idaresindeki 01 NS 396 plakalı öğrencileri taşıyan otobüs Çukobirlik Fabrikası yakınlarında arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolcu minibüsü şarampole devrilirken, içindeki bazı yolcular araç içerisinde sıkıştı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sev edilirken, devrilen minibüsteki yolcular çevredeki vatandaşların yardımıyla çıkarılarak ambulanslara konuldu. Kazada 6 kişinin durumlarının ağır olduğu belirtilidi. Yaralılardan 4'ü Adana'daki hastaneye, 20'si Tarsus Devlet Hastanesine, 6'sı da Medical Park Tarsus Hastanesine kaldırıldı.

Minibüs ile öğrenci servisi çarpıştı: 30 yaralı
Kaza nedeniyle kontrolü şekilde trafiğe kapatılan D-400 Karayolu, kaza yapan araçların çekici yardımıyla çekilmesiyle tekrar trafiğe açıldıMinibüs ile öğrenci servisi çarpıştı: 30 yaralı.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...