Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'u kana bulayacaktı!

/ Kaynak: AA
İstanbul'u kana bulayacaktı!

YAŞAM Haberleri  / AA

İstanbul'da faciadan dönüldü!.. Ataşehir'de bir inşaatın bekçi kulübesinde bomba bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan o isim bakın kim çıktı!

Ataşehir'de bir inşaatın bekçi kulübesinde bomba bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 22 yaşındaki Suriye vatandaşı Muhammet Hac C'nin, Suriye'nin istihbarat servisi El-Muhaberat'ın ajanı ve sansasyonel bir eylem hazırlığında olduğu iddia edildi. Alınan bilgiye göre, olaya ilişkin gözaltına alınan ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam eden şüphelinin, Suriye vatandaşı Muhammet Hac C. olduğu tespit edildi. Şüphelinin, Suriye'nin istihbarat servisi El-Muhaberat'ın ajanı olduğu ve sansasyonel bir eylem hazırlığında bulunduğu öne sürüldü.
Zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.
Ataşehir Esatpaşa Mahallesi Vecibe Sokak'taki inşaatın kulübesinde dün ihbar üzerine yapılan aramada, kanepenin altına saklanan bir kutuda, boru tipi, basınç ve parça tesirli bomba ele geçirilmişti. Bomba imha uzmanı ekipler, tahrip yönünden el bombasından çok daha etkili olduğu tespit edilen bombayı fünyeyle etkisiz hale getirmişti. Olaya ilişkin üzerinden kimlik çıkmayan Suriye uyruklu bekçi, gözaltına alınmıştı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...