Fatih’te korkutan yangın!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Fatih’te korkutan yangın!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Fatih’te 4 katlı bir binada çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangın sonucu mahalle sakinleri sokağa dökülürken, bina kullanılamaz hale geldi.

Fatih Muhsine Hatun Mahallesi Tavası Çeşme Sokak’ta bulunan ve 4 ailenin yaşadığı binada henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangın, korku dolu anlara neden oldu. 4 katlı binanın 3’üncü katında çıkan yangın kısa sürede bütün binayı sardı. Yangının çıktığını gören bina sakinleri hemen evlerini tahliye ederek itfaiye ekiplerine haber verdi. Mahalle sakinlerinin de yardımıyla evlerin tahliye edilmesi üzerine itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yangından etkilenen vatandaşlara ilk müdahalede bulundu. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği sırada bir gencin koşarak yanan binaya girdiği görüldü. İtfaiye ekipleri ise hemen müdahale ederek genci zorla dışarı çıkardı. Dışarı çıkarılan genç sakinleştirilerek ailesinin yanına gönderildi. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu yangın söndürülürken, bina ise kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan, yangın anı bir cep telefonu kamerası tarafından da görüntülendi.

"AİLEMİ YANGINDAN KENDİM ÇIKARDIM"
Evi yanan Abdullah Yavuz, "Ev kül oldu. Ben hiç bir şey bilmiyorum. Binada oturanların hepsi akrabamız. Yangının çıkış sebebini bilmiyorum. Birkaç kişiyi ambulans almış. Ailemi ben kendim çıkardım” dedi.

Yangın çıktığı sırada evde olduğunu belirten Mirhan İnal, "Ben evde uyuyordum. Binanın 4’üncü katında oturan kadın 3’üncü kattan duman çıktığını söyledi. Bende kontrol amaçlı kapıyı çaldım. Evdekiler kapıyı açmayınca arka taraftan girdim. Evdekileri dışarı çıkardım. Elektrikleri kapatarak itfaiye ekiplerine haber verdik. Yaralanan kimse yoktu. Sadece bir kadın duman etkilenmişti. Allah’a çok şükür kimseye bir şey olmadı” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...