Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul’daki narkotik operasyonunda 19 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul’daki narkotik operasyonunda 19 kişi gözaltına alındı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonunda 19 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 6 aydır takip ettiği torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarını yakalamak için sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Narkotik Şube ekiplerinin düzenlediği operasyona Terörle Mücadele, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele, Asayiş, Siber Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet ve Havacılık şubelerinden toplam 400 polis katıldı. Polis ekipleri gerekli hazırlıkların ardından daha önceden belirlenen adreslere baskın düzenledi. Yapılan operasyonda aranması bulunan 24 şüpheliden 19’u yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına şüpheliler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Müdürlüğü’ne götürüldü.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...