Diyarbakır'da halk 'eylem çağrısı'na destek vermedi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
Diyarbakır'da halk 'eylem çağrısı'na destek vermedi

YAŞAM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Sur'daki sokağa çıkma yasağı ile operasyonları protesto etmek için HDP'liler ve DBP'lilerin eylem çağrısı vatandaştan destek görmedi.

Diyarbakır'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisinin (DBP) eylem çağrısı vatandaş nezdinde karşılık bulmadı.

Sur ilçesindeki sokağa çıkma yasağı ile operasyonları protesto etmek için iki siyasi partinin eylem çağrısına rağmen esnaf kepenk kapatmadı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren otobüsler kontak kapattı.

Otobüsler, Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme Müdürlüğü garajına çekildi.

Belediye otobüslerinin hizmet vermemesi nedeniyle vatandaşlar ulaşım konusunda sıkıntı yaşadı.

Bazı duraklarda yoğunluk oluşurken, uzun süre duraklarda bekleyen ve otobüslerin kontak kapattığını öğrenen vatandaşlar yürümek zorunda kaldı.

Merkez Bağlar, Yenişehir ve Kayapınar ilçelerinde bazı mahallerde belediye tarafından çöplerin toplanmadığı görüldü.
Demokratik Bölgeler Partili (DBP) belediyelerin temizlik hizmeti vermemesi nedeniyle hastane önleri ile cadde ve sokaklarda çöp yığını oluştu.
Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki sokağa çıkma yasağı ile operasyonları protesto için HDP ve DBP'nin 14 Aralık'ta yaptığı eylem çağrısının ardından, merkez ilçelerde 3 gün çöp toplanmamış, sokaklarda biriken çöp nedeniyle yürümekte güçlük çeken vatandaşlar belediye yöneticilerine tepki göstermişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...