Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kar yerini yağmura bırakacak

Düzenleyen:
Kar yerini yağmura bırakacak

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da kar, sıcaklık artışıyla birlikte yerini yağmura bırakacak.

Eksi 4 derece olan hava sıcaklığı, bugünden itibaren yükselecek ve 12 dereceye kadar ulaşacak. Bugünü yağışsız geçirecek şehirde, yarından itibaren yağmur etkili olacak.

Kar yerini yağmura bırakacak

Kar yerini yağmura bırakacak

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, Batı ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile sabah saatlerinde İstanbul Kocaeli ve Sakarya'nın kuzey kıyılarının kar yağışlı diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kar yağışının; Rize, Artvin, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yoğun olması bekleniyor. Kıyı Ege ve Akdeniz kıyı kesimlerine hafif ve orta, diğer yerlerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının batı kesimlerde artacağı, Doğu Anadolu'nun doğusunda düşeceği, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle güney güneybatı yönlerden, hafif ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 
Ankara: Parçalı ve çok bulutlu -1 
İstanbul: Çok bulutlu, sabah saatlerinde kuzey kıyıları hafif kar yağışlı 4 
İzmir: Parçalı ve çok bulutlu 7 
Adana: Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri yer yer çok bulutlu 9 
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu 10 
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 4 
Trabzon: Çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı 3 
Erzurum: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı -10 
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu -2 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...