Şehidin baba evinin yeniden inşası için çalışmalara başlandı

Düzenleyen:
Şehidin baba evinin yeniden inşası için çalışmalara başlandı

YAŞAM Haberleri

Ordu Büyükşehir Belediyesinden, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in, Akkuş ilçesinin Salman Mahallesi'ndeki baba evinin yeniden inşasıyla ilgili çalışmalara başlandığı bildirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesinden, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda şehit olan 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in, Akkuş ilçesinin Salman Mahallesi'ndeki baba evinin yeniden inşasıyla ilgili çalışmalara başlandığını bildirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı telefonla arayarak Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in, Ordu'daki baba evinin yeniden yapılması için çalışmaların bir an önce hızlandırılmasını istediği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,  şunları kaydetti:

"Sayın başbakanımız, bugün beni telefonla arayarak inşaata bir an önce başlanmasını ve en kısa sürede bitirilmesini istedi. Bugün, Fen İşleri Daire Başkanımız, Ulaşım Daire Başkanımız ve mühendislerimiz, şehidimizin baba evinin yeniden yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. En kısa sürede inşaata başlayacağız. Şehidimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailesi ve milletimize başsağlığı diliyorum." 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...