Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehidin baba evinde yas var

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Şehidin baba evinde yas var

YAŞAM Haberleri  / iha

Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada Özel Harekat Polisi Ayhan Demirel şehit düştü. Acı haber şehidin anne ve babasına yetkililer tarafından verildi.

Aksaray’ın Sarıyahşi ilçesinde, şehit Ayhan Demirel’in (44) baba ocağına ateş düştü. Sarıyahşi Kaymakamı Yıldız Büyüker, Belediye Başkanı Fatih Ünsal ve 112 Acil yardım ekipleri ile şehidin baba ocağına giderek 73 yaşındaki annesi Mercan Demirel ve 76 yaşındaki babası İbrahim Demirel’e acı haberi verdi. Tek çocuk babası olan şehidin eşi Aysel Demirel’in Ankara’da yaşadığı ve hemşire olduğu, annesi Mercan Demirel’in bir süredir kısmi felçli olduğu öğrenildi.

Terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit düşen polis memuru Ayhan Demirel’in Ankara Emniyet Müdürlüğü kadrosunda olduğu ve Cizre’ye geçici olarak görevlendirildiği belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...