Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erzurum'a 3 saatte 30 santim kar yağdı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Erzurum'a 3 saatte 30 santim kar yağdı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Erzurum'da etkili olan yoğun kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Öğle saatlerinde başlayan ve 3 saat içinde 30 santime ulaşan kar, hava ve kara ulaşımında aksamalara neden oldu.

Bugün sabah saatlerinde etkili olan fırtına öğlen saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Lapa lapa yağan kar kısa sürede kent merkezini beyaza bürüdü. Şehir içi ve şehirler arası ulaşım kar yağışı, tipi nedeniyle güçlükle sağlanıyor. Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, yollarda tuzlama ve kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar kalınlığının yaklaşık 30 santimi bulduğu Erzurum'da çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Şehirlerarası yolda mahsur kalan yolcu otobüsleri kurtarıcılar tarafından çekildi. Meteoroloji 12'nci Bölge Müdürlüğü yetkilileri kar yağışının Cuma akşamına kadar etkili olacağını, buzlanma, don ve rüzgar nedeniyle olası soba zehirlenmelerine karşı vatandaşları uyardı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...