Bakanlık uyardı! Bu mesaja dikkat

Düzenleyen:
Bakanlık uyardı! Bu mesaja dikkat

YAŞAM Haberleri

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, internetten, sabit telefonlardan ve cep telefonuna gönderilen kısa mesajlardan vatandaşlara ulaşan danışmanlık firmalarına karşı “tuzağa düşmeyin” uyarısı yaptı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, internetten, sabit telefonlardan ve cep telefonuna gönderilen kısa mesajlardan vatandaşlara ulaşan danışmanlık firmalarına karşı vatandaşları uyardı.

Bakanlığın internet sitesinden yapılan uyarıda şu sözlere yer verildi:

"Son zamanlarda Bakanlığımıza ulaşan şikayetlerden, Tüketici Hakem Heyetlerine başvuru yapmış olan tüketicilerin bazı şahıslarca telefonla aranarak “Hakem heyetinizdeki başvurunuz sonuçlandı, kredi kartı bilgilerinizi ya da kimlik bilgilerinizi verdiğiniz takdirde hesabınıza paranız yatırılacaktır” şeklindeki vaatlerle dolandırılmaya çalışıldığı anlaşılmıştır.
Bilindiği üzere, gerek bankalarla ilgili uyuşmazlıklarda gerekse tüketicinin taraf olduğu sözleşmelerle ilgili diğer uyuşmazlıkların çözümünde yetkili ve görevli merciiler belli parasal tutarlar dahilinde Tüketici Hakem Heyetleri ve

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...