Ambulans bir anda alev topuna döndü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ambulans bir anda alev topuna döndü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kağıthane’de hasta almaya geldiği sırada oksijen tüpünün patlaması sonucu alev topuna dönen ambulansın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kağıthane Ortabayır Mahallesi Santral Caddesi üzerinde 16 Ocak’ta hasta almaya gelen ambulans, oksijen tüpünün patlaması sonucu alev topuna dönmüştü. Ambulans yokuş aşağı kayarak çarptığı park halindeki 5 aracın yanmasına sebep olmuş, Ümran Gümüş adlı sağlık personeli ise ellerinden hafif şekilde yaralanmıştı. Alev topuna dönen ambulansın dehşet saçtığı o anların ise güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde cadde üzerinde bulunan vatandaşlar yanan ambulansı fark ediyor. Bu sırada seyir halindeki bir otomobil sürücüsü aracını yol kenarına park ediyor. Çok geçmeden alev topuna dönen ambulans yokuş aşağı kayıyor. Korkuya kapılan vatandaşlar ise kaçışıyor. Yokuş aşağıya kayan ambulans park halindeki araçların yanmasına neden oluyor. Bu sırada bir vatandaş canını hiçe sayarak koşarak ambulansın yaktığı araçlardan birinin yanına geliyor. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri ise alev alev yanan ambulansa müdahale ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...