Bolu’da faciadan dönüldü!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bolu’da faciadan dönüldü!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bolu’da 3 katlı binanın çatısında yapılan onarım çalışmaları sırasında aşağı düşen parçalar yoldan geçen bir vatandaşı yaralarken, bir ticari taksinin de camı kırıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay Aktaş Mahallesi Parti Sokak’ta meydana geldi. 3 katlı apartmanın çatı katında yapılan onarım çalışmaları sırasında çatıdan aşağıya 7 adet sunta parçası düştü. O sırada yoldan geçen ve elektrik parasını yatırmaya giden Fahrettin Özer isimli vatandaş suntaların üzerine düşmesi sonrasında yaralanırken, Umut Keskin yönetimindeki 14 T 1005 plakalı ticari taksinin arka camı kırıldı.

Olay sonrasında çatıdan suntaların düşme ihtimaline karşı sokakta geniş güvenlik önlemi alındı. Yaralı Fahrettin Özer’e ilk müdahalesi 112 sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yaşadığı olayın şokundan kurtulamayan Özer, çevresindeki vatandaşlarla konuşmaya çalıştı. Fahrettin Özer’in bacağının kırıldığı ifade edildi.

Ticari taksinin sürücüsü Umut Keskin, “Seyir halinde gidiyordum. Bir anda yukarıdan sunta parçalarının düştüğünü gördüm. Kaçmaya çalıştım ama kurtaramadım. Suntalar o sırada yoldan geçen vatandaşın üzerine düştü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...