Siyahilerin kar üzerinde halay keyfi

Düzenleyen:
Siyahilerin kar üzerinde halay keyfi

YAŞAM Haberleri

Kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ’da yerlisinden yabancısına birçok insan karın keyfini doyasıya çıkarıyor. Uludağ’a gelen siyahi öğrencilerin kar üzerinde çektiği halay ise dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, tekrar başlayan kar yağışı ile beraber yine vatandaşların ilgi odağı oldu. Hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar beyaza bürünen Uludağ’ı hıncahınç doldururken, Mart ayında kar görmenin keyfini çıkardı. Aileleri veya arkadaşları ile buraya gelen bazı tatilciler kayak pistlerini doldururken, bazıları ise kartopu oynayarak eğlenceli zamanlar geçirdi.
Karın keyfini çıkartanlar arasında ayrıca siyahi öğrenciler de vardı. İstanbul'dan Bursa'ya gelen ve hayatında belki ilk kez kar gören siyahi öğrenciler, Uludağ'ın beyaza bürünmüş kartpostallık manzarasına hayran kaldı. Karın tadını çeşitli eğlencelerle çıkaran gençler, bol bol fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi. En dikkat çeken eğlencelerinden birinde siyahi öğrencilerin çalan müzik eşliğinde halay çekmeleriydi. Çoğu Türk vatandaştan daha güzel halay çeken gençler, son olarak ise Bursa'dan ayrılırken üzüntülerini dile getirdi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...