İstanbul’da vahşet! Bu halde bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul’da vahşet! Bu halde bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Kağıthane’de ikinci el eşya satan dükkanın sahibi, iş yerinde boğazı bıçakla kesilmiş halde bulundu.

Olay, saat 12.30 sıralarında Kağıthane Çeliktepe Şairane Sokak’taki ikinci el eşya satan bir dükkanda meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde dükkan sahibi Muammer Saraca’ya (59) ödemelerini göstermek için dükkana gelen muhasebeci, içeriden hiçbir ses gelmediğini fark etti. Bunun üzerine dükkandaki odada birinin hareketsiz bir şekilde yattığını gören muhasebeci, odaya girdi. Odaya giren muhasebeci gördüğü manzara karşısında şok geçirdi. Dükkan sahibi Saraca’nın boğazının kesilerek kanlar içinde kaldığını gören muhasebeci dışarıya çıkarak komşulara haber verdi. Ardından komşular durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Saraca’nın kanlar içinde kalan bedeni üzerine bir süre inceleme yaptı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda Saraca’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen polis ekipleri, olayın yaşandığı dükkanı emniyet şeridi ile kapatarak vatandaşları uzaklaştırdı. Ardından olay yeri inceleme ekipleri dükkanda saatlerce inceleme yaparak delil topladı.

OLAYI DUYAN EŞİ, YAKINLARI VE ARKADAŞLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ
Polis ekiplerinin incelemeleri sürdüğü esnada olayı duyan Saraca’nın arkadaşları gözyaşı döktü. Bir süre sonra ise olayı duyarak gelen Saraca’nın oğlu ise dükkana alınmadı. Polis ekipleri tarafından olay yerinden uzaklaştırılan Saraca’nın oğlunun ifadesi alındı. İncelemeler sürdüğü esnada ise eşinin öldüğünü duyan acılı kadın ve yakınları olay yerine gelerek uzun süre gözyaşı döktü. Sinir krizi geçiren Saraca’nın eşi ise yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

“KAFASININ ARKASINDAN ŞAH DAMARINI BIÇAKLA KESMİŞLER”
Olayı duyan Sultan Kurnaz, “Muhasebecisi evraklarla birlikte herhalde ödeme almak için gelmiş. Açık olan kapıdan içeriye girdiğinde bir bakmış ki kanlar içinde biri yatıyor. O esnada komşulara bağırmış. Komşular gelip bakmış ki, ölmüş. Kafasının arkasından şah damarını bıçakla kesmişler, olduğu gibi de ölmüş. Ondan dolayı şu an olay yeri inceleme geldi, araştırıp inceliyorlar. Ben de onun dükkanının önüne tezgah açıyorum, kendisini komşumdur. Eşine sordum 500 lira borcu vardı, ondan dolayı mı dedim, ‘yok’ dedi. Borçtan değil ancak kimin öldürdüğü belli değil” dedi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaklaşık 3 buçuk saat süren incelemesinin ardından Saraca’nın cenazesi, tabuta koyularak cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayın kim veya kimler tarafından gerçekleştirildiğini belirlemek için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...