HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Muhtar ve oğlu trafik kazasında öldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Muhtar ve oğlu trafik kazasında öldü
Denizli, Denizli Kaza, Muhtar, Öldü, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

D​enizli’nin Buldan ilçesi Dımbazlar Mahallesi muhtarı ve oğlu, geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saatlerinde Buldan yakınlarında meydana geldi. Dımbazlar Mahallesi Muhtarı Çetin Bozdağ (46) idaresindeki araç, karşı yönden gelen başka bir araçla çarpışarak şarampole yuvarlandı. Kazayı görenler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, muhtarın oğlu olan 24 yaşındaki Musa Bozdağ’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Araçta bulunan muhtar Çetin Bozdağ’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldıran sağlık ekipleri, muhtarı hayata döndürmek için yoğun çaba harcadı. Muhtar Bozdağ da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, muhtar ve oğlunun Dımbazlar Mahalle Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği kaydedildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...