Şehit Topçu Üsteğmen Cazgır toprağa verildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şehit Topçu Üsteğmen Cazgır toprağa verildi

YAŞAM Haberleri  / AA

Irak'ın kuzeyinde şehit düşen Topçu Üsteğmen Cazgır, İzmir'de toprağa verildi.

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü DAEŞ'in Peşmerge güçlerine attığı Katyuşa ÇNRA mermilerinin bir kısmının Türk askerlerinin de konuşlu bulunduğu Gedu Üs Bölgesi'ne düşmesi sonucu şehit düşen Topçu Üsteğmen İsmail Cazgır (28), düzenlenen törenle toprağa verildi.

Annesi trafik kazasında ölen şehit için Bostanlı Beşikçioğlu Camisinde düzenlenen törene, şehit üsteğmen Cazgır'ın babası Haluk Cazgır ve yakınlarının yanı sıra CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İzmir milletvekilleri, İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cami avlusunda taziyeleri kabul eden baba Cazgır'ın ayakta durmakta zorlandığı gözlendi. Oğlunun, musalla taşının üzerindeki tabutuna sarılan baba Cazgır, göz yaşı döktü.

Namazın ardından şehidin tabutu, tekbirlerle, top arabasına kadar taşındı. Bu sırada kalabalık, "Şehitler ölmez vatan bölünmez sloganı" attı. Şehidin naaşını cenaze aracına konulması sırasında bazı yakınları tabuta sarılarak göz yaşı döktü.

Şehidin cenazesi Kadifekale Şehitliği'nde toprağa verildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...