Kahraman Yüzbaşıya madalya

Düzenleyen:
Kahraman Yüzbaşıya madalya

YAŞAM Haberleri

Kağızman'da PKK'lı teröristlerle yaşanan çatışmada başından yaralanmasına rağmen gelen ambulansa binmeyip operasyona devam eden yüzbaşıya 'Türk Silahlı Kuvvetleri Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası' verildi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kars'ta terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda yaralanmasına rağmen çatışma bölgesine gelen ambulansa binmeyip operasyona devam eden Jandarma Yüzbaşı Ömer Kabataş'a, "Türk Silahlı Kuvvetleri Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası" verdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sayfasında yer alan bilgiye göre, 16 Ağustos 2015'te Kağızman ilçesinde gerçekleştirilen Gökçe-4 Operasyonu'nda başından yaralanmasına rağmen, çatışma bölgesine gelen ambulansa binmeyip operasyona devam eden Jandarma Yüzbaşı Ömer Kabataş, Orgeneral Akar tarafından Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası ile taltif edildi.  Jandarma Yüzbaşı Ömer Kabataş'a madalyası, 18 Mart'ta, Erzurum'daki 9'uncu Kolordu Karargahı'nda, 9'uncu Kolordu Komutanlığı ve Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı personelinin katıldığı törenle verildi.   

GENELKURMAY'DAN ŞU AÇIKLAMA YAPILDI:

Kars ili Kağızman ilçesinde 16 Ağustos 2015 tarihinde icra edilen Gökçe-4 Operasyonuna bilfiil iştirak ederek, başından yaralanmasına rağmen, çatışma bölgesine gelen ambulansa binmeyip operasyona devam ederek yüce Türk Milletinin güven ve huzuru için hayatını hiçe sayıp, aldığı görevleri emsallerine örnek olacak şekilde büyük bir cesaret ve feragat ile ifa eden Jandarma Yüzbaşı Ömer KABATAŞ Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası ile taltif edilmiştir.

Madalya tevcih töreni, 18 Mart 2016 tarihinde 9’uncu Kolordu Karargâhında (Erzurum) 9’uncu Kolordu Komutanı, Erzurum Jandarma Bölge Komutanı, 9’uncu Kolordu Komutanlığı personeli ile Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı personelinin katılımlarıyla icra edilmiştir.   

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...