Örnek çifte bakandan teşekkür

Düzenleyen:
Örnek çifte bakandan  teşekkür

YAŞAM Haberleri

Şehit haberi üzerine düğün törenlerini iptal eden Olgun çiftini, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu eşiyle birlikte evlerinde ziyaret etti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mardin Nusaybin’de görevli polis özel harekât memuru Coşkun Nazilli’nin 27 Mart’ta şehit olmasının ardından aynı gün yapılan düğün törenini iptal eden Olgun çiftini Alanya’daki evinde ziyaret etti. Ziyarete eşi Hülya Çavuşoğlu ile giden Bakan Çavuşoğlu’nu damadın büyük babası Mehmet Olgun ve büyükannesi Ümmü Olgun karşıladı. Burada aile bireyleriyle bir süre sohbet eden Bakan Çavuşoğlu, yeni evli çifti kutladı. Çiftin hareketinden dolayı çok duygulandıklarını söyleyen Bakan Çavuşoğlu, “Uçakta gelirken cumhurbaşkanımız, bakanlarımızla konuştuk, sizlere selamları var” dedi. Bakan Çavuğoğlu çifte gümüş şekerlik, eşi ise cumhuriyet altını hediye etti. Sezgin Olgun gazetecilere yaptığı açıklamada, eğlenceli şekilde planladıkları düğünde son dakikada gelen şehit haberiyle üzüntüye boğulduklarını anlattı. Bunun üzerine eğlenceyi iptal ettiklerini kaydeden Olgun, “İstiklal Marşı okuduk. Sonra da dua ederek düğünü sonlandırdık. Bugün de Allah razı olsun bakanımız bizi onurlandırdı, gururlandırdı. Çok mutluyuz” dedi. Emine Olgun da Bakan Çavuşoğlu ve eşinin ziyaretinden gurur duyduklarını aktarırken, “Evime kadar geldiler, ziyaret ettiler. Ayaklarına sağlık. Bu durumda kim olsa gurur duyardı. Ben de gurur duyuyorum. Çok mutluyum” diye konuştu.

Örnek çifte bakandan  teşekkür

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...