FSM'de intihar girişimi

Düzenleyen:
FSM'de intihar girişimi

YAŞAM Haberleri

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne çıkan bir kişi intihar girişiminde bulunuyor. Vatandaşı ikna çabaları sürerken trafik akışı Avrupa yönüne yavaşladı.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerine gelen bir kişi, korkuluklara çıkarak intihar girişiminde bulundu. Yaklaşık 4 saat süren ikna çabalarının ardından şahıs ikna edilerek eyleminden vazgeçirilirken, Anadolu'dan Avrupa yakasına geçişte trafik durma noktasına geldi. 

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerine gelen bir kişi, korkuluklara çıkarak intihar girişiminde bulundu. Saat 06. 00'da köprünün korkuluklarına çıkan şahıs polisi alarma geçirdi. İhbar üzerine köprü üzerine çok sayıda polis ekibi ve tedbir amaçlı ambulans sevk edildi. Olay yerine müzakereci polis çağrıldı. Müzakereci polisin yaklaşık 4 saat süren ikna çabasının ardından şahıs korkuluklardan indirildi. İkna olan şahıs polis tarafından emniyete götürüldü. İntihar girişimi nedeniyle ise FSM'de Anadolu'dan Avrupa Yakası'na geçişte trafik durma noktasına geldi. 

İşte haftanın ilk günü saat 07.40 itibariyle İstanbul trafiğinde son durum:

FSM'de intihar girişimi

FSM'de intihar girişimi

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...