Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altındöken’i vurup ölene kadar beklemiş

Düzenleyen:
Altındöken’i vurup ölene kadar beklemiş

YAŞAM Haberleri

Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken’in cezaevinde vurulması ile ilgili ayrıntılar, ortaya çıkmaya başladı.

14 ay önce İzmir’den Adana’ya nakledilen ve ‘profesyonel tetikçi’ olarak bilinen Gültekin Alan’ın tabancayı tuvaletten aldığı, kapıdaki bir infaz koruma memurunun başına tabanca dayayarak, koğuşun kapısını açtırdığı, ardından Suphi ve babası Necmettin Altındöken’e kurşun yağdırdığı belirlendi. Alan’ın, infaz koruma memurunu rehin alıp, kapıyı açtırdıktan sonra Altındöken’leri vurmasının sadece 13 saniye sürdüğü belirlendi. Katil zanlısı Gültekin Alan’ın cinayetten sonra bir süre direnip vakit geçirdiği, sonra da silahı infaz koruma memurlarına verip teslim olduğu anlaşıldı. Gültekin Alan’ın cinayeti kendi inisiyatifiyle mi işlediği, yoksa bir başka kişi tarafından mı azmettirildiği araştırılıyor. 

YEMEK VERİRKEN VURDU İDDİASI
Saldırıyla ilgili bir iddia daha var. Buna göre Gültekin Alan, yemek dağıtımında görevliydi. Tabancayı tuvalette bulduğunu öne süren Alan'ın, baba-oğulu yemek dağıtımı yaparken vurduğu, infaz koruma memurunu 2.5 saat rehin aldığı, yaralı Ahmet Suphi Altındöken'in bu sürede çok kan kaybettiği öne sürülüyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...