Kazada ölen arkadaşları için eylem yaptılar

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kazada ölen arkadaşları için eylem yaptılar

YAŞAM Haberleri  / AA

Ankara'nın Dikmen semtinde alkollü olduğu iddia edilen sürücünün yol açtığı öne sürülen kazada hayatını kaybeden Çiçek'in ailesi ve arkadaşları, kaza yerine karanfil bıraktı.

Ankara'nın Dikmen semtinde geçen hafta alkollü olduğu öne sürülen sürücünün yol açtığı iddia edilen trafik kazasında hayatını kaybeden Gözde Çiçek'in ailesi ve arkadaşları, kaza yerine karanfil bırakarak eylem yaptı.

Kazanın meydana geldiği Dikmen-Konya yolu kavşağında bir araya gelen Çiçek'in arkadaşları, alkollü araç kullanımına verilen cezaların yetersizliğine dikkati çekmek için "alkollü araç kullanılmasın, çiçekler solmasın" yazılı pankart açtı.

Kaza yerine karanfil bırakan Çiçek'in arkadaşlarından Pelin Şenay, alkollü araç kullanımının önüne geçilmesi ve ölümlerin yaşanmaması için yasaların daha caydırıcı olması gerektiğini söyledi.

Konya-Ankara karayolunun Dikmen kavşağı mevkisinde 9 Nisan'da alkollü olduğu öne sürülen sürücünün kullandığı 06 ZBM 63 plakalı panelvan ile Gözde Çiçek yönetimindeki 06 BL 6993 plakalı otomobil çarpışmış, ağır yaralanan Çiçek, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...