Minibüs çöp kamyonuna çarptı, 2 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Minibüs çöp kamyonuna çarptı, 2 kişi hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, cadde üzerindeki çöpleri almak için duran çöp kamyonuna, minibüs çarptı. Kazada, minibüsün sürücüsü ile bir temizlik görevlisi hayatını kaybetti.

Kaza, gece saatlerinde İnönü Caddesi İlahiyat Fakültesi kavşağı yakınında meydana geldi. Cahit U. idaresindeki 35 DU 612 plakalı çöp kamyonu cadde üzerindeki çöpleri almak için durdu. Kamyonu geç fark eden 38 KT 807 plakalı minibüs sürücüsü Ünal D., hızını alamayarak kamyona arkadan çarptı. Kazada, çöpleri konteynere atan temizlik görevlisi Cüneyt B. iki araç arasında kalarak ölürken, minibüs sürücüsü Ünal D. ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ünal D.’yi ambulansla Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Tedavisine burada devam edilen Ünal D., yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Cüneyt B.’nin cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...