Devrilen traktörün altında can verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Devrilen traktörün altında can verdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Mersin'in Tarsus ilçesinde, devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yeşiltepe ile Bahşiş mahalleleri arasında bulunan tarlayı süren Ercan Dağ (30), başka bir tarlayı sürmek için traktörü ile tarla kenarında bulunan toprak yoldan ilerlemeye başladı. Bir anda direksiyon hakimiyetini kaybeden Dağ, traktör ile birlikte yolun kenarında bulunan toprak kanala devrildi. Kimsenin kazayı fark etmemesinden dolayı traktörün altında sıkışan Dağ, uzun süre yardım bekledi. Yoldan uzun zaman sonra geçen başka bir çiftçinin kazayı görüp durumu yetkililere bildirmesiyle olay yerine gelen itfaiye ve jandarma ekipleri, Ercan Dağ'ı sıkıştığı yerden çıkarmak için uzun süre çaba sarf etti. 
Olay yerine çağrılan vinç yardımıyla traktör devrildiği yerden kaldırılırken, traktör altında kalan Ercan Dağ'ın hayatını kaybettiği belirlendi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...