HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Dün sonuç temiz dendi, bugün hayatını kaybetti

Düzenleyen: /
Dün sonuç temiz dendi, bugün hayatını kaybetti
Karabük, Ebru Çorbacıoğlu, Haber

YAŞAM Haberleri

Karabük’te bir gün önce kalp rahatsızlığı şikayeti ile acil servise başvuran ve burada yapılan EKG’sı temiz çıkan lise son sınıf öğrencisi Mersiye Ebru Çorbacıoğlu, bu sabah staj gördüğü işyerine gitmek üzere çıktığı evinin önünde yere yığıldı.

Ambulansla hastaneye kaldırılan lise öğrencisi tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği tahmin edilen Çorbacıoğlu’nun kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belirlenecek.

Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Bölümü son sınıf öğrencisi Mersiye Ebru Çorbacıoğlu (19), staj gördüğü iş yerine gitmek için sabah saatlerinde Soğuksu Mahallesi TOKİ konutlarındaki evinden çıktı. Çorbacıoğlu, yaklaşık 200 metre kadar yürüdükten sonra bir anda yere yığıldı. Yerde hareketsiz bir şekilde yatan Çorbacıoğlu’nu görenler sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Gelen ekipler, bilinci kapalı ve ağzında kanaması olan Çorbacıoğlu’nu ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Bu sırada kalbi duran Çorbacıoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Kalp krizi sonucu öldüğü tahmin edilen Çorbacıoğlu, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için hastane morguna kaldırıldı. Bu sırada morga gelen genç kızın babası İbrahim Çorbacıoğlu sinir krizleri geçirirken, yakınları tarafından dışarıya çıkartılarak teskin edilmeye çalışıldı. Anne Hatice Çorbacıoğlu ile sınıf arkadaşları ise gözyaşı döktü. Diğer yandan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse de hastaneye gelip aileye başsağlığı dileklerinde bulunarak bilgi aldı.

BİR GÜN ÖNCE ACİLE BAŞVURMUŞ
Mersiye Ebru Çorbacıoğlu’nun bir gün önce staj gördüğü iş yerinde kalbinde bir sıkışmanın olduğunu söylemesi üzerine dün sabah saatlerinde iş arkadaşı tarafından hastanenin acil servisine kaldırıldığı, yapılan EKG’de tetkiklerinin temiz çıktığı öğrenildi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA
Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden yapılan açıklamada ise, kalbi duran Çorbacıoğlu’nun yapılan müdahale sonrası yeniden hayata döndürülerek hayata döndürüldüğü, anjiyoya alındığı ve kalp damar yollarının ise açık olduğu tespit edildiği ancak genç kızın yeniden duran kalbinin ise tüm müdahalelere rağmen çalıştırılamadığı belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...