Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Marmaris'te deniz dibi temizliği

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Marmaris'te deniz dibi temizliği

YAŞAM Haberleri  / DHA

MARMARİS Belediyesi'nin öncülüğünde, Sahil Güvenlik ekipleri ile gönüllü dalgıçların katılımıyla deniz dibi temizliği yaptı.

Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı ekipleri ve özel dalış teknelerinde çalışan gönüllü dalgıçlar, belediye öncülüğünde turizm sezonu öncesi deniz dibi temizliği yaptı. 12 gönüllü dalgıç, Yat Limanı'nda yetmiş metre aralıklarla kıyıda dalış yaptı. 4 saat süren deniz dibi temizliğinde çbüyük bölümü teneke ve cam içki şişeleri olmak üzere yatak, yastık, diz üstü bilgisayar, nazar boncuğu, araç lastiği, süpürge, eldiven ve elbiseler olmak üzere 3 traktör römorkunu dolduran çöp çıktı. Yabancı turist ve çevredekilerin ilgi ile izleyerek öz çekim yaptığı temizlik çalışmasında, çıkan çöpler belediye araçlarıyla katı atık depolama tesisine gönderildi. 
Marmaris Belediye Temizlik İşleri Müdürü Barış Ünlü, "Her yıl turizm sezonu öncesi Azmak Deresi ve Yat Limanı'nda kıyı deniz dibi temizliği yapmaktayız. Turizm sezonu boyunca belli aralıklarla Sahil Güvenlik ekipleri, gönüllü dalgıçlar, Deniz Ticaret Odası gibi kurumlarla koordineli şekilde deniz dibi temizliklerimiz olacaktır" dedi.

Marmaris'te deniz dibi temizliği

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...