Hayaline kavuştu, çöpçü oldu

Düzenleyen:
Hayaline kavuştu, çöpçü oldu

YAŞAM Haberleri

Brezilya’nın Curitiba eyaletinde yaşayan 5 yaşındaki Eduardo de Campos yaşıtlarının aksine doktor, astronot ya da ünlü bir futbolcu olmanın değil, çöpçü olmanın hayalini kuruyordu.

Brezilya’nın Curitiba eyaletinde yaşayan 5 yaşındaki Eduardo de Campos yaşıtlarının aksine doktor, astronot ya da ünlü bir futbolcu olmanın değil, çöpçü olmanın hayalini kuruyordu. Çöp kamyonlarının sesiyle harekete geçen Campos, onları izlemek için uykusundan fedakârlık ediyordu. Küçük çocuğun bu mesleğe olan ilgisinin farkına varan, çevrede faaliyetlerini sürdüren Cavo Temizlik şirketinin yetkilileri, Campos’a unutamayacağı bir doğum günü hediyesi vermek için harekete geçti. Campos’a bedenine uygun bir üniforma hediye eden şirket görevlileri, küçük çocuğu çöp kamyonuyla da gezdirdi. Olaya tanıklık edenler, caddelerdeki çöpleri görevlilerle birlikte toplayan Campos’un heyecanının gözlerinden okunduğunu söylerken, küçük çocuk içerisinde minyatür bir çöp kamyonunun da yer aldığı hediyelere sahip oldu. Curitiba Eyaleti’nin Facebook sayfasında yapılan paylaşımda Campos’un mesleğe duydu sevgi övülürken, henüz küçük sayılacak bir yaşta her mesleğin önemli olduğunu ve saygıyı hak ettiğini gösterdiğine de dikkat çekildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...