Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Silahla tehdide 9 yıl hapis

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Silahla tehdide 9 yıl hapis

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kayseri'de işyerinden çıktıkları sırada ikisi kız 3 kişiyi araba ile takip ederek, silahla tehdit ettikleri iddiasıyla tutuksuz yargılanan 3 sanığa toplam 9 yıl hapis cezası verildi.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada mağdur kızlar Z.G., H.K. ile mağdur İ.G. ve tutuksuz sanıklar A.M. (29), S.Y.(30) duruşma salonunda, İstanbul ili Tuzla ilçesinde askerlik yapan tutuksuz sanık Y.B. (20) ise Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmada hazır edildi. Araç sürücüsü olan sanık A.M., üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek mağdurları tehdit etmediklerini, sadece araçtan silahı çıkarıp tetik düşürdüğünü söyledi. Diğer sanıklar da suçlamaları reddetti. Mağdur İ.G. ise "Sanık Y.B.'nin oturduğu binanın altında ayakkabı, giyim mağazamız var. İş çıkışı ablam Z.G. ile akrabamız H.K. erken çıkmıştı. Daha sonra koşarak yanıma geldiler, bir aracın kendilerini takip etiğini söylediler. Ben de o aracın yanına gittim. Araçta 3 kişi vardı, camdan birisi silah doğrultarak, 150 TL vermezseniz sizi kaçırırız dediler. Biz de durumu polise bildirdik. Şikayetçi değilim" diye konuştu.
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuksuz 3 sanığa 'silahla tehdit' suçundan ayrı ayrı 3 yıl olmak üzere toplam 9 yıl hapis cezası verdi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...