Nusaybin şehidi Mehmet Akpınar memleketine uğurlandı

Düzenleyen:
Nusaybin şehidi Mehmet Akpınar memleketine uğurlandı

YAŞAM Haberleri

​Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Akpınar’ın naaşı, memleketine uğurlandı.

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Nusaybin’de teröristlerin bir binaya tuzakladığı el yapımı patlayıcının operasyon düzenleyen güvenlik güçlerinin girişi sırasında infilak etmesi sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Akpınar için uğurlama töreni düzenlendi. 70. Piyade Tugay Komutanlığı Selen Kışlası’nda düzenlenen törene, Vali Ömer Faruk Koçak, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, İl Jandarma Alay Komutanı Alaattin Karsavuran, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, şehidin ailesi, silah arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Naaşın getirilmesiyle başlayan törende şehidin öz geçmişi okundu. Ardından İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun şehit için dua okudu. Bu sırada şehidin amcası olduğu öğrenilen yakını gözyaşlarına hakim olamadı. 
Tören, duaların ardından şehidin naaşının memleketi Elazığ’a uğurlanmasıyla sona erdi. 
Nusaybin’de, dün teröristlerin bir binaya tuzakladığı el yapımı patlayıcının operasyon düzenleyen güvenlik güçlerinin girişi sırasında infilak etmesi sonucu Uzman Çavuş Mehmet Akpınar şehit olmuş, 11 güvenlik görevlisi de yaralanmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...