THY uçağında bomba paniği

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
THY uçağında bomba paniği

YAŞAM Haberleri  / İHA

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan uçağında, bir yolcunun, “Uçakta bomba var. Patlatırım” demesi üzerine, uçakta arama yapıldı. Bomba izine rastlanmayan uçak, 3 saat gecikmeli olarak havalandı.

Türk Hava Yolları’nın bu sabah saat 05.20’de İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Diyarbakır’a gitmeye hazırlanan TK 2602 sefer sayılı  Boeing 737-800 tipi yolcu uçağında iki yolcu arasında tartışma yaşandı. İddiaya göre, tartışma esnasında taraflardan birinin “Uçakta bomba var. Patlatırım” demesi üzerine bunu duyan kabin memuru uçağın kaptan pilotuna durumu iletti. Bunun üzerin kaptan pilot uçağa polis çağırdı. Bu sırada yolcular da tekrar terminale alınarak uçakta arama yapıldı. 
Uçakta yapılan incelemelerde bomba izine rastlanmazken, şahıslar polis tarafından ifadeleri alınmak üzere gözaltına alınarak Atatürk Havalimanı Polis Merkezine getirildi. Gazetecilerin ‘Neden kavga ettiniz? Sorusuna şahıslardan biri “Ne için kavga edeceğiz ki, yalan hepsi” şeklinde cevap verdi. 
143 yolcusu bulunan uçak 3 saat gecikmeyle 08.20’de Diyarbakır’a gitmek üzere havalandı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...