HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İstanbul'a 4 gün daha kar yağacak, işte o tarihler

Düzenleyen:
İstanbul'a 4 gün daha kar yağacak, işte o tarihler
Kar Ne Zaman Yağacak, Kar Yağışı, İstanbul Kar Yağışı, İstanbul Kar, Meteoroloji İstanbul, Haber

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu bildirimine göre İstanbul'a kar geliyor. Son hava ölçümlemelerine göre İstanbul tekrar beyaza bürünecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden tarafından yayınlanan hava raporu ve İstanbul'da kar yağışı için ayrıntılar bu haberde.

Bugünden itibaren yurdun kuzey ve iç kesimlerinde sıcaklıklarda 3 ila 6 derecelik düşüş bekleniyor. Önümüzdeki hafta ortası hava daha da soğuyacak. İstanbul'da yarın kuzeyli rüzgar etkili, yer yer yağmur bekleniyor. Cumartesi günü güneş yüzünü gösterecek ancak hava soğuk olacak. Önümüzdeki hafta ortası Marmara ve İstanbul'da sıcaklıkların yeniden sıfırın altına düşmeye başlıyor. Marmara bölgesine özellikle 25-26-27-28 Ocak tarihlerinde yeniden kar geleceği belirtiliyor. Ancak uzmanlar tahmin edilen yağışlı sistemin geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışı kadar kuvvetli olmayacağını dile getiriyor.

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, bugün Marmara, Ege, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Kars, Ardahan, Iğdır, Bolu, Düzce, Sivas, Eskişehir ve Ankara çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.Yağışların yağmur ve sağanak, Marmara'nın güneydoğusu, Kuzey Ege'nin iç kesimleri ile Ankara, Eskişehir, Bolu, Düzce, Tokat, Amasya, Kars, Ardahan ve Iğdır çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Cuma günü yurdun kuzey kesimlerinde yağışlı sistem etkili olacak. Karadeniz'deki yağışlar hafif şiddetli olacak. Siirt'in güney kesimleri, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yağış var. Yağışlar Hakkari'de kar, Şırnak'ta yağmur şeklinde olacak. Kuzey kesimlerdeki yağışlarda Karadeniz kıyılarında yağmur, diğer bölgelerde kar ve karla karışık yağmur bekleniyor. Kuzeybatı'daki kuzeyli yağışlar rüzgarın etkisi devam ediyor. Kuzey Ege'de yer yer fırtına şeklinde esecek. Sıcaklıklarda düşüş devam edecek. Cumartesi günü yurdun kuzeydoğu kesimlerinde yağış var. İç Anadolu bölgesinin güneyinde hafif kar yağışı bekleniyor. Yurdun Güneydoğu kesimlerinde de yağışlı sistem etkili olacak. Yağışlar Hakkari ve Şırnak çevrelerinde kar şeklinde olacak. Yurdun kuzeydoğusunda, Doğu Anadolu bölgesinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor. Karadeniz kıyılarında ise yağmur etkili olacak. İç kesimlerde buzlanma ve don bekleniyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...