HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Çete operasyonu, 19 kişi tutuklandı

Düzenleyen: /
Çete operasyonu, 19 kişi tutuklandı
Antalya, Çete, Operasyon, Antalya Merkezli Operasyon, Haber

YAŞAM Haberleri

Antalya merkezli 5 ilde, tefecilik, yağma, silahla yaralama gibi suçlara karıştığı iddia edilen bir suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 28 kişiden 19’u tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından kentte "pervaneler" olarak bilinen suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Yağma, silahla yaralama, tehdit, tefecilik suçlarını gerçekleştirdikleri belirlenen örgüte yönelik Antalya başta olmak üzere İstanbul, Ankara, Isparta ve Diyarbakır’da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 3’ü kadın 28 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından "Silahlı suç örgütü kurmak", "Silahlı suç örgütü kapsamında faaliyetlerde bulunmak", "Yağma", "tehdit", "Silahla yaralama", "Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlamalarıyla adliyeye sevk edilen 28 şüpheliden 19’u tutuklandı. 9 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...