Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bitlis'te terör operasyonu, 6 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Bitlis'te terör operasyonu, 6 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Bitlis’te polisin 14 Şubat'ta terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik yaptığı operasyonlarda gözaltına alınan 11 kişiden 6’sı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bitlis merkez ile Tatvan, Adilcevaz, Mutki ve Ahlat ilçelerinde PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik operasyonlar yapıldı. Yapılan eş zamanlı operasyonlarda M.Ş.Ö., C.K., Ö.T., F.K., R.A., N.K., İ.Y., S.B., S.G., Y.S. ve B.Y. gözaltına alındı. Gözaltına alınan 11 kişinin sorgularının tamamlanmasını ardından adliyeye sevk edildi. N.K., İ.Y., S.B., S.G., Y.S. ve B.Y. 'PKK/KCK terör örgütüne milis/İşbirlikçilik faaliyetlerinde bulunmak, Terör örgütü propagandası yapmak' suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 5 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...