HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

’Kabin yasağı’ başladı

Düzenleyen: /
’Kabin yasağı’ başladı
Tablet, Kabin Yasağı, Amerika, İngiltere, Haber

YAŞAM Haberleri

Amerika ve İngiltere’ye yapılan direkt uçuşlarda, yolcuların cep telefonlarından büyük elektronik cihazlarını kabine almalarını yasaklayan karar bu sabahtan itibaren uygulamaya başlandı. Uygulamadan haberi olmayan yolculara görevliler uyarıda bulundu.

Amerika ve İngiltere’ye yapılan direkt uçuşlarda, yolcuların cep telefonlarından büyük elektronik cihazlarını kabine almalarını yasaklayan karar bu sabahtan itibaren uygulamaya başlandı. Yasağı ilk uygulayan havayolu şirketi British Airways, Atatürk Havalimanı’ndan sabah başladığı uygulamayı akşam uçağında da devam ettirdi. British Airways’in bugün saat 17.45’de yaptığı İstanbul-Londra uçağında cep telefonlarından büyük elektronik cihazlarını kabine alınmama yasağı uyguladı. Yasağın uygulanmaya başlamasıyla Atatürk Havalimanında ilginç görüntüler yaşandı. Bilet işlemlerini yaparken görevlilerin uyardığı yolcular, valizlerini açarak bilgisayar kamera ve müzik çalarlarını valizlere koydu. Londra’ya gitmek için Atatürk Havalimanına gelen Alex Salmanian, ”Güzel bir uygulama. Bu bizlerin güvenliği için yapılıyor” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...