HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Karaköy'de yangın paniği

Düzenleyen: /
Karaköy'de yangın paniği
Karaköy, Yangın , Haber

YAŞAM Haberleri

İstanbul Karaköy'de bir işyerinde çıkan yangın paniğe yol açtı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yangın, Karaköy Perşembe Pazarı Sarızeybek Sokakta saat 16.00 sırlarında beş katlı binanın birinci katındaki musluk montaj atölyesinde meydana geldi. İş yerindeki paketleme malzemesinde kullanılan naylonlar, henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Dumanları fark eden iş yeri sahibi Kazım Tan ve çalışanlar, kendilerini sokağa attı. Çevredeki vatandaşlar ve iş yeri sahibi durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Dumanlar, kısa sürede metrelerce yükselerek bütün çevreyi sardı. Çevredeki esnaf kısa süreli panik yaşarken, dumandan etkilenmemek için bazı vatandaşlar ağızlarına maske taktı.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Çevredeki esnaf çalışmaları meraklı gözler ile izledi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken işyerinde maddi hasar oluştu. Sokak içerisinde bulunan esnaf Celal Aksoy, "Vakum makinesinden yangın çıkıyor, biz de itfaiyeyi çağırdık, durum bu. ölen ya da yaralanan kimse yok. sadece maddi hasar var" diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...