HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Minibüsün her yerinden kaçak sigara çıktı

Düzenleyen:
Minibüsün her yerinden kaçak sigara çıktı
Aksaray, Minibüs, Kaçak Sigara, Haber

YAŞAM Haberleri

Aksaray’da polisin şüphe üzerine durdurduğu minibüsün stepne lastiğinden koltuk içlerine kadar her yerinden kaçak sigara çıktı. Toplam 30 bin paket gümrük kaçağı sigaranın çıktığı minibüs sürücüsü ve yanında bulunan bir kadın gözaltına alındı.

Olay, Aksaray Adana Karayolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, karayolunda rutin yol kontrolü yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, şüphe üzerine Adana’da Aksaray istikametine seyreden 34 SE 3225 plakalı minibüsü durdurdu. Ehliyet ve ruhsat sorduğu sürücünün tedirgin hal ve hareketlerinden şüphelenen KOM ekipleri aracı aramak için kontrol noktasına çekti. Minibüste yapılan aramada stepne lastiği, kapı içleri, koltuk içleri, koltuk altları, kapı yanları, tavanı ve koltuk sırtlarına gizlenmiş toplam 30 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili sürücü H.D. (21) ve yanında bulunan M.D. (26) isimli kadın gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...