Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Yanan minibüsten son anda kurtuldular

Yanan minibüsten son anda kurtuldular
Fotoğraf Başlığı Yanan minibüsten son anda kurtuldular

TEM otoyolu Bolu kesiminde seyir halindeyken yanmaya başlayan minibüsteki çift, son anda yaralanmaktan kurtuldu.

Kaydet
a- | +A

Alınan bilgiye göre, TEM otoyolundan Ankara istikametine seyreden Muammer Göçmen idaresindeki 06 AU 9259 plakalı minibüsten Bolu Dağı Tüneli yakınlarında dumanlar çıkmaya başladı.

Göçmen, araçtan dumanların çıktığını gören diğer sürücülerin selektörle uyarması üzerine minibüsünü emniyet şeridine çekti. Sürücü ve eşi Nuray Göçmen, bir anda alev alarak yanan araçtan indi.

Göçmen ve yoldan geçen diğer sürücüler yangın tüpleriyle müdahalede başarılı olamayınca ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını söndürdü. Minibüs ise kullanılamaz hale geldi.

Diğer sürücülerin uyarısından sonra araçtan çıkan dumanı gördüğünü ve yanmaktan son anda kurtulduklarını anlatan Göçmen, "Emniyet şeridine geçtikten sonra araç yanmaya başladı. Yoldan geçen diğer sürücülerin tüpleriyle yangına müdahale ettik ama söndüremedik." diye konuştu.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Denizli Asayiş Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.