HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fatma Gül bebek devlet korumasında

Düzenleyen: /
Fatma Gül bebek devlet korumasında
Bebek, Devlet Koruması, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

Muğla’nın Dalaman İlçesinde öz annesi tarafından 9 günlük iken 4 bin TL’ye satılan Fatma Gül bebek hastanedeki tedavisinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce koruma altına alındı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde birlikte yaşadığı dini nikâhlı eşinden hamile kalan 45 yaşındaki G.C. bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Fatma Gül ismi verilen bebek 9 günlük olunca anne G.G. çocuğa bakamayacağı gerekçesi ile Ü.K. (45) ve N.Ç. (43) isimli iki kadının yardımı ile Menteşe İlçesinde yaşayan D.K. (35), Z.K. (39) isimli çifte 4 bin liraya sattı. Fatma Gül bebeğin rahatsızlanması sonucu hastaneye tedavi amaçlı getirilmesi sonrası ayaklarındaki morluk nedeniyle polis soruşturma başlatmıştı. Başlatılan soruşturmada bebeğin gerçek annesinin G.G. olduğu, D.K. ve Z.K. çiftinin ise bebeği Ü.K. ve N.Ç. isimli kadınlar aracılığı il para ile satın alındığı ortaya çıkmıştı.
Polis tarafından gözaltına alınan 5 kişi çıkarıldıkları adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Fatma Gül bebek solunum yetmezliği ve ayağındaki morluk için tedavi altına alındı. Bir haftadır tedavisi süren talihsiz bebeğin tedavisi tamamlanmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri tarafından alınarak koruma altına alındı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...