HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Referandumda kullanacağı oyu çay bahçesine yazdı

Düzenleyen:
Referandumda kullanacağı oyu çay bahçesine yazdı
Referandum, Çay Bahçesi, Haber

YAŞAM Haberleri

Trabzon Sürmene'de, geçimini çay budamayla sağlayan Recep Bal, 16 Nisan referandumunda vereceği oyu, ot biçme makinesiyle çay bahçesine yazdı.

Trabzon'un Sürmene ilçesinde yaşayan Recep Balcı, referandumda kullanacağı oyu çay bahçesine ot biçme makinesi ile "evet" yazarak gösterdi.

REFERANDUM OYUNU BAHÇEYE YAZDI

Sürmene ilçesine bağlı Yeniay Mahallesi'nde kendisine ait çay bahçesine elinde ot biçme motoru ile giren Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim İlahiyat Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Recep Balcı, 16 Nisan 2017 günü yapılacak olan referandumda vereceği oyu çay bahçesine yazdı.

''TAMAMEN KENDİ DÜŞÜNCEM''

Birilerinin afişlere, birilerinin bilboardlara referandumda vereceği oyu yazdığını kendisinin de vereceği oyu göstermek adına farklı bir yol denediğini belirten Balcı, çay bahçesine "evet" yazmasının tamamen kendi düşüncesi olduğunu söyledi.

Referandumda kullanacağı oyu çay bahçesine yazdı

''HÜKÜMETİN ÇAY POLİTİKASINDAN MEMNUNUM''

Balcı, "Hükümetin çay politikasından memnun olduğumdan dolayı siyasi görüşümü yapılacak referandumda göstermek için kendi bahçeme 'evet' yazdım. Hükümetin gerek çay fiyatı, gerek ödeme koşulları bakımından çaya verdiği desteklerinden dolayı ben de görüşümü belirtmek amacıyla böyle bir yola başvurdum.

''HAYIR DEMEK İSTEYENLERE VERDİĞİM TEPKİDİR''

Çevredekilerin davranışını olumlu karşıladığını söylen Balcı, bu davranış tamamen benim kendi düşüncemdir. Genelde 'hayır' demek isteyen özellikle ABD, Hollanda, Almanya gibi yabancı ülkelere destek vermek isteyenlere karşı verdiğim bir tepkidir." dedi.

''MÜSAİT BAHÇE BULURSAM YİNE YAZARIM''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgi ve saygısının da "evet" yazmasına vesile olduğunu belirten Balcı, "Devletimiz için canım feda olsun. Geçimimi genellikle çay budama yaparak sağlıyorum. Müsait düzgün bahçe bulursam yine 'evet' yazarım." diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...