Sosyal farkındalık ödül törenine İhlas mührü

Düzenleyen:
Sosyal farkındalık  ödül törenine  İhlas mührü

YAŞAM Haberleri

TGRT Haber yılın en iyi haber kanalı seçilirken, 15 Temmuz Demokrasi Marşı’nın söz yazarı gazetemiz editörü Hanefi Söztutan ve bestecisi Necmi Çiçekçi de ödüle layık görüldü.

Çekmeköy Belediyesinin aylık olarak yayımladığı Çekmeköy 2023 Dergisi’nin 2. Sosyal Farkındalık Ödülleri sahiplerini buldu. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde Çırağan Sarayı’nda düzenlenen gecede Hülya Koçyiğit, Muazzez Ersoy, Oğuz Haksever, Ersin Düzen, Hakan Ural, Jess Molho, Zeynep Mansur gibi sanat, spor ve medya dünyasının sevilen isimleri bir araya geldi. Gecede yılın en iyi erkek dizi oyuncusu ödülü Can Yaman, yılın en iyi kadın dizi oyuncusu ödülü Özlem Balcı’nın oldu. Yılın en iyi kadın kuşak programı Zahide Yetiş’le, yılın en iyi spor programı A Spor Takım Oyunu, yılın en iyi aktüel magazin programı Aramızda Kalmasın, yılın en iyi magazin programı Star Life seçilirken; yılın en iyi radyo programcısı ödülü Adem Metan’ın oldu. Haber kategorisinde, yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken TGRT Haber en iyi haber kanalı, yenisafak.com en iyi haber portalı seçildi. Yılın en iyi erkek haber spikeri ödülünü Oğuz Haksever, yılın en iyi kadın haber spikeri ödülünü ise Nazlı Çelik aldı. Yılın en iyi sporcuları ödülü, ülkeyi yurt dışında başarı ile temsil eden genç sporcular Kübra Dağlı ve Emirhan Muran’a verildi. Gecede, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Serdar Gökhan, Prof. Dr. Neşe Kavaf ve Mesut Uçakan’a yaşam boyu onur ödülü; Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e de uluslararası dostluk ödülü verildi. Türk Kızılayı İstanbul Şubesi yaptığı ulusal ve uluslararası projelerle yılın en iyi sivil toplum kuruluşu ödülüne layık görüldü. Orhan Gencebay 15 Temmuz’un ardından yazdığı Canım Türkiyem şarkısının sözlerini 3 kez okudu. 

Sosyal farkındalık  ödül törenine  İhlas mührü

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...