Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uyuşturucu satıcılarına operasyon: 4 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Uyuşturucu satıcılarına operasyon: 4 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri

İzmir’de uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 4’ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İzmir genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı. Narkotim ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Bayraklı ve Bornova ilçelerinde bulunan 3 ayrı adrese operasyon düzenlendi. Operasyonlarda K.E., (36) B.T., (33) V.Y., (24) V.A., (30) ve B.K., (28) yakalanırken, yapılan aramada ise toplam 21,5 kilogram esrar maddesi, 170 adet ecstasy hap ve 1 adet yivsiz tüfek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden V.Y. alınan ifadesinin ardından cumhuriyet savcılığınca serbest bırakılırken, K.E., B.T., V.A. ve B.K. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...