Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manisa'daki korkunç cinayette 1 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen:
Manisa'daki korkunç cinayette 1 kişi gözaltına alındı

YAŞAM Haberleri

​Manisa’nın Kula ilçesinde dün akşam saatlerinde yol kenarında boğazı kesilmiş halde bulunan erkek cesedi ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında bir şüpheli gözaltına alındı.

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün akşam saatlerinde eski Selendi yolu üzeri Asri mezarlık civarında yol kenarında boğazı kesilmiş bir erkek cesedi bulunmasıyla ilgili yaptığı geniş çaplı operasyonda bir kişiyi gözaltına aldı. Cansız bedeni bulunan Ali Sarı ile önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen K.S. polis ekipleri tarafından şüpheli olarak gözaltına alındı. Sağlık işlemleri tamamlanan şüpheli K.S., sorgulanmak üzere Kula İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre eski Selendi yolu üzeri Asri mezarlık civarında yol kenarında boğazı kesilmiş bir erkek cesedi bulunmuştu. Olay yerinde yapılan incelemede cansız bedeni bulunan Ali Sarı’nın, olay yerinden yaklaşık 50 metre kadar uzaklıkta aracının olduğu, araç içerisindeki kan izlerinden dolayı boğuşma yaşandığı ve cesedi bulunan Ali Sarı’nın cinayete kurban gittiği öğrenilmişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...