HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hayvan otlatma kavgasında 1 kişi öldü

Düzenleyen: /
Hayvan otlatma kavgasında 1 kişi öldü
Tokat, Kavga, Öldürüldü, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

​Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Yazıcık Beldesi'nde hayvan otlatma yüzünden çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Yazıcık Beldesi'nde meydana gelen olayda, D.Ç. (27) ile Aytekin A. (44) arasında hayvan otlama nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Aytekin A., D.Ç.'nin kardeşi 17 yaşındaki E.Ç.'nin başına taş ile vurdu. Bunun üzerine D.Ç. üzerinde bulunan bıçak ile Aytekin A.'yı yaraladı. Olay yerine sevk edilen 112 sağlık ekipleri tarafından Niksar Devlet Hastanesine kaldırılan Aytekin A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti. Olayın şüphelisi D.Ç. motosiklet ile olay yerinden kaçarken, kardeşi E.Ç. ise Niksar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. Jandarma ekipleri kaçan D.Ç.'yi yakalamak için çalışma başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...