HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hırsızlık için girdiği evde mahsur kaldı

Düzenleyen: /
Hırsızlık için girdiği evde mahsur kaldı
Manisa, Hırsızlık, Haberler, Kadın, Yakalandı, Haber

YAŞAM Haberleri

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ndeki bir evi boş sanıp hırsızlık için giren üç kadından biri, o anda evde bulunan kadınlar tarafından yakalandı. Kaçan iki hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Mustafa Kemal Mahallesi Duygu Sokak üzerinde bulunan Hamit Yiğit'e ait eve, bugün saat 12.00 sıralarında üç kadın girdi. Boş sandıkları eve giren hırsızlar, evdeki üç kadın tarafından fark edildi. Kadınlardan ikisi, evin çatısına çıkıp diğer binalara atlayarak kaçtı. Odada bulunan ve üstüne kapı kitlenen Z.K. (27) ise yakalandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Z.K.'yı gözaltına aldı. Hırsızlıktan arandığı ortaya çıkan Z.K.'nın, işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

DAHA ÖNCE DE HIRSIZLIK KURBANI OLMUŞ
Öte yandan Hamit Yiğit'in daha önce de iki kez hırsızlık kurbanı olduğu, ilkinde evine giren hırsızların yaklaşık 20 bin lira değerindeki altın ve ziynet eşyalarını, ikincisinde ise kapının önündeki motosikletini çaldıkları ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...