Aydın'da 22 anaokulu öğrencisi yemekten zehirlendi

Düzenleyen:
Aydın'da 22 anaokulu öğrencisi yemekten zehirlendi

YAŞAM Haberleri

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir anaokulunda eğitim gören 22 çocuk, yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Manisa'da son bir ayda 2 bine yakın askerin yedikleri yemekten zehirlenmelerinin yankısı devam ederken bu kez Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir anaokulunda benzer bir olay yaşandı. Çok sayıda öğrenci, menüsünde tavuk, pilav ve ayran bulunan öğle yemeğinin ardından fenalaştı.

Öğrencilerin tamamında kusma belirtileri görülmesi üzerine velilere haber verilerek, öğrenciler Kuşadası Devlet Hastanesi, Özel Kuşadası Hastanesi ve Özel Gözde Hastanesine nakledildi.

Aydın'da 22 anaokulu öğrencisi yemekten zehirlendi

22 ÇOCUK TEDAVİ ALTINA ALINDI

Çocukların bir bölümü ayakta tedavi edilirken, durumları ağır olan 22 çocuk ise tedavi altına alındı. 9 çocuğun yatarak tedavi edildiği Kuşadası Özel Gözde Hastanesinde yapılan ilk incelemede çocukların öğle yemeğinden zehirlendiği ortaya çıktı.

Hastane yetkilileri, kesin sonucun tahlil ve çocuklara verilen yemekten numune alınmasından sonra ortaya çıkacağını söyledi.

Aydın'da 22 anaokulu öğrencisi yemekten zehirlendi

ANAOKULU YETKİLİLERİ "SUYU" SUÇLADI

Anaokulu yönetimi ise yemeği okullarında kendilerinin pişirdiğini ve zehirlenme konusunda sudan şüphelendiklerini söylediler.

Aydın'da 22 anaokulu öğrencisi yemekten zehirlendi

VELİLER: YEMEKTEN ZEHİRLENDİ

Velilerden Gürol Adak, yaşanan olayın ardından hastaneye koştuklarını belirterek, "Büyük şok yaşadık. Allah çocuğumuzu bize bağışladı. Savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Gerekli tahliller yapıldıktan sonra zehirlenmenin ana nedeni ortaya çıkacak. Doktorlar ilk belirlemeye göre yemekten zehirlenme olduğunu söylüyor" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...